Home / Wie en voor wie is GeenSuikerAUB?

Wie en voor wie is GeenSuikerAUB?

Wie zijn wij eigenlijk? That’s the question!
Even voorstellen: Emine en Geja. Wij beheren de website en vullen het met recepten en nieuwtjes op het gebied van suikervrij eten.

Waarom GeenSuikerAUB?

Een goede vraag. Voor wie is deze website? Allereerst wil ik vermelden dat dit geen wetenschappelijk onderbouwde website is en dat de website puur voor onszelf en eenieder die ook bewust bezig is met gezond en verantwoord eten. Voor onszelf houdt dat in dat we geen gebruik maken van pakjes en zakjes, geraffineerd/bewerkte suiker en zo veel mogelijk vrij van kunstmatige hulpstoffen. Voor degene die ook bewust leven en het niet al te ‘gek’ willen maken.

Dat houdt niet in dat we niet willen genieten. We zijn van mening dat we ook kunnen genieten van eten terwijl we letten op wát we binnen krijgen. We kunnen best genieten van cakejes, snacks en zoet ontbijt of van sausjes over onze groente, salades en kipnuggets! En het is niet eens zo moeilijk, want in dezelfde tijd dat je een recept maakt aan de hand van pakjes en zakjes, heb je het net zo goed met verse ingrediënten bereid.

Worden we betaald?

Nee. De website wordt op vrijwillige basis onderhouden en er wordt op vrijwillige basis recepten geplaatst. We staan natuurlijk open voor suggesties en ideeën, want we leren graag van anderen. Wil je graag dat jouw recept ook op de website komt te staan? Geen probleem, maar zoals vermeld, de website is op vrijwillige basis opgezet, dus dat is dan ook vrijwillig. Je naam mag er natuurlijk wel op (en een linkje als je dat hebt).

Mogen onze recepten op andere websites geplaatst worden?

Nee. Tenzij je eerst toestemming vraagt en ons dan credits (en een link) geeft. Maar nee, zonder toestemming wordt dat totaal niet gewaardeerd.